top of page
Search

Дан школе

Updated: May 14, 2021

Завршетак реализације пројекта ОПЕНС


У оквиру обележавања Дана школе, представници свих одељења школе присуствовали су уручењу награде освојене учешћем у пројекту „Укључи се, пронађи решење“. Пројекат је спроведен уз подршку Града Новог Сада, Градске управе за спорт и омладину, Градске управе за културу и Покрајинског секретаријата за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице. Награда је у новчаном износу од 70.000,00 динара.



Упркос пандемији, која је одложила активности представљања победничких решења, ученици су успешно реализовали своје идеје. На прослави дана Пољопривредне школе победнички тимови презентовали су све оно што су урадили у претходном периоду.

Тим „Грофолози“ који су чинили ученици Катерина Грмача, Николина Перишић, Јована Савић, Марија Ћирић и Давид Танасић, реализовали су пројекат „Велики одмор са грофом“ и уредили школско двориште. Тим „Футошко пиле напада“ чији су чланови били Марко Вранић, Никола Петрић, Ана Аћимовић, Бојана Анђелић и Душан Накомчић, реализовали су пројекат „Од инкубатора до новог живота“ и обезбедили својим вршњацима нови инкубатор и средства за нове радионице и унапређење наставе. Још један од бенефита овог ученичког пројекта јесте будућа сарадња између фарме Драганић и Пољопривредне школе у Футогу, где је школи дониран први сет јаја за узгој јапанских препелица.






22 views0 comments
bottom of page